Het carillon van Beverwijk, de stem van de stad

Concerten

De zomeravondconcerten zijn een geliefd jaarlijks terugkerend evenement. De mooie tuin rond de Agathakerk leent zich uitstekend als luisterplek. Met medewerking van vrijwilligers van de kerk wordt deze ingericht als luisterplaats. Tevens verzorgen zij de koffie vooraf en drankjes na het concert. De bezoekers kunnen via een groot scherm de beiaardier zien spelen.

Bij slecht weer kan het concert in de kerk worden beluisterd en daar ook worden bekeken.

 

Carillon Beverwijk
IMG_0133 zomerconcert

Een drietal gastbeiaardiers alsmede onze eigen beiaardier verzorgen de vier concerten. Veelal op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Als regel informeert de beiaardier voor aanvang van het concert de aanwezigen over de keuze van het te spelen programma. En na afloop kunnen de concertbezoekers de beiaardier ontmoeten.

De toegang tot de concerten is gratis, zij het dat een vrijwillige bijdrage voor de consumpties en overige kosten, in de aanwezige doos zeer op prijs wordt gesteld.

De tuin van de St. Agathakerk is te bereiken via de ingangspoort van de kerk, Breestraat 93, 1941 EG Beverwijk. Aan de achterzijde van de kerk, op het Meerplein is ruim parkeergelegenheid.

error: Content is protected !!